Dag til dag |

Ny hjemmeside - Du kan ikke bruge gamle adgangskode - Opret nyt login
Ny hjemmeside - Du kan ikke bruge gamle adgangskode - Opret nyt login.

Dag til Dag |

Afsendes om:

1300 MAH BATTERIER

Viser et enkelt resultat

eGo 1300 mAh batteri

I denne kategori finder du de bedste 1300 mAh-batterier – for eksempel af mærket Aspire, der har flere forskellige gode produkter i mellemklasse-batterierne – især batteriet i modellen eGo er superpopulært.

Flere af batterierne fås i forskellige farver, og langt de fleste kommer med variabelt output, som giver mulighed for at justere efter personlige præferencer.

Et batteri med 1300 mAh ligger lige på grænsen til de lidt kraftigere batterier, og du bør derfor generelt overveje dit behov. Der er ikke kæmpestor forskel på prisen på batterier i hhv. mellemklassen og de helt store, så hvis du overvejer, om Sub-ohm kan være en mulighed for dig, er der mange fordele ved at vælge et større batteri – eller evt. skifte til et mod.

Der er naturligvis tale om en ekstra investering, men med et mod får du generelt flere features, og det er en stor fordel at kunne udskifte de løse batterier.

På den måde betaler du fremover kun for batterierne og slipper for at udskifte andet, hvis du ønsker at opgradere. Ikke alle mods har dog udskiftelige batterier, så vær opmærksom, hvis du påtænker at investere i et mod.

Vapeson eGo Spinner Batteri 1300 mAh
Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du vores Data Protection Policy.
Læs mere
Som kunde ved easy-to-smoke.dk skal du minimum være 18 år og du skal selv Anmode om at se billeder på webshoppen.
Vi skal bruge dit samtykke for at vise dig billeder af vores produkter